Zlatý erb 2017 – probíhají krajská kola

, Praha

Devatenáctý ročník oblíbené soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí je v plném proudu. Týden před termínem ukončení příjmu přihlášek je v soutěži několik desítek aktivních účastníků z 11 krajů a hlavního města Prahy.

Hlavní ceny budou v krajském i celostátním kole uděleny v kategoriích nejlepší webové stránky města, nejlepší webová stránka obce a Smart City a nejlepší elektronická služba. V celostátním kole bude udělena také Cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci, mimo měst a obcí zde mohou soutěžit i kraje, regiony a turistické destinace.

Smysl soutěže Zlatý erb spočívá nejen ve vlastním srovnání webů měst a obcí, ale jejich webmasterům a provozovatelům poskytuje také užitečné informace a hodnocení pro další zlepšování. Vítězům jednotlivých kategorií krajských kol bude zajištěn bezplatný vstup na konferenci ISSS v Hradci Králové a na odborné semináře zaměřené na hodnocení webů a s tím spojenou problematiku. Všichni ostatní účastníci letošního ročníku mohou do 1. března využít akční cenu pro registraci na ISSS 2017 (1790 Kč s DPH) po zadání kódu ISSS17ZE1 na www.isss.cz/registrace.

Vyhlašovatelem a hlavním organizátorem soutěže Zlatý erb je od roku 2017 spolek Český zavináč. Všechny potřebné informace včetně přihlašovacího formuláře jsou k dispozici na www.zlatyerb.cz.